Liiketoiminta

Tamturbo on teknologiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen uuden sukupolven kompressoriratkaisun puhtaamman, yhtiön käsityksen mukaan energiatehokkaamman ja lähes huoltovapaan paineilmatuotannon aikaansaamiseksi.

Tamturbon Touch-Free™ -teknologia on 100 prosenttisesti öljytöntä. Se tarjoaa aidosti ekologisen ja kestävän kehityksen mukaisen ratkaisun paineilman tuotantoon. Lisäksi se on yhtiön käsityksen mukaan elinkaarikustannuksiltaan perinteistä teknologiaa selvästi edullisempi vaihtoehto. Ratkaisu on mahdollista ottaa käyttöön myös Air-as-a-Service -palveluna, jolloin asiakkaat maksavat vain käyttämästään paineilmasta.

Tamturbon nykyisiä ja potentiaalisia uusia asiakkaita ovat maailman johtavat teolliset yritykset, jotka haluavat hyödyntää tuotantoprosesseissaan öljytöntä paineilmaa ilman mittavia suodatus- ja ilmanpuhdistuskustannuksia. Tällaisia toimialoja ovat muun muassa elintarvike- ja juomateollisuus, paperi- ja selluteollisuus, elektroniikkateollisuus, autoteollisuus, tekstiili- ja lasiteollisuus, kemianteollisuus, lääke- ja kosmetiikkateollisuus sekä valmistava teollisuus, jotka kaikki käyttävät prosesseissaan merkittäviä määriä paineilmaa ja joille kaikille paineilman puhtaus on oman tuotannon laadun kannalta ensiarvoisen tärkeää.