Tamturbo Oyj peruuttaa ylimerkityn listautumisantinsa strategiselta kumppanilta saadun sijoituksen vuoksi

29.05.2020 15:52

Tamturbo Oyj (”Tamturbo” tai ”Yhtiö”) on tänään vastaanottanut sijoituksen Yhtiöön strategiselta teollisuuskumppanilta. Yksi sijoituksen ehdoista oli, että Yhtiö ei listaa osakkeitaan toistaiseksi. Näin ollen Yhtiö on päättänyt peruuttaa listautumisantinsa (”Listautumisanti”) ja suunnitelemansa osakkeidensa listaamisen Nasdaq Helsinki Oy:n First North Growth Market Finland -markkinapaikalle.

”Haluan kiittää kaikkia sijoittajia jotka osoittivat luottamuksensa ja kiinnostuksensa Tamturbon Listautumisantia kohtaan ja samalla pahoitella mahdollisesta Listautumisannin prosessin aiheuttamasta vaivasta.” – Timo Pulkki, Toimitusjohtaja.

Vaikka Listautumisanti ylimerkittiin noin 2.000 merkitsijän toimesta, Yhtiö uskoo, että tämän teollisuuskumppanin sijoitus on tällä hetkellä strategisesti parempi ratkaisu Yhtiön tulevaisuuden kannalta.

Kaikki Listautumisannin merkinnät on peruutettu ja sijoittajien maksama merkintähinta palautetaan sijoittajien pankkitileille. Maksu palautetaan arviolta viiden (5) paikallisen pankkipäivän kuluessa merkinnän perumisesta. Mikäli sijoittajan pankkitili on eri rahalaitoksessa kuin merkintäpaikka, palautettavat varat maksetaan sijoittajan suomalaiselle pankkitilille rahalaitosten välisen maksuliikenteen aikataulun mukaisesti arviolta viimeistään kaksi (2) pankkipäivää myöhemmin. Palautettaville varoille ei makseta korkoa.

Lisätietoja:

Timo Pulkki, toimitusjohtaja, Tamturbo Oyj, puh. +358 50 527 6670, timo.pulkki@tamturbo.com

Tamturbo lyhyesti

Tamturbo on suomalainen teollinen cleantech-alan kasvuyhtiö, joka mahdollistaa puhtaamman ja energiatehokkaamman teollisuustuotannon uuden sukupolven Touch-Free™ -kompressoriteknologialla ja asiakkaille lisäarvoa tuottavilla palvelumalleilla. Paineilmakompressoreita kehittävän ja valmistavan Tamturbon ympäristöystävällinen kompressoriratkaisu on täysin öljytön, energiatehokas, pitkäikäinen sekä asiakkaalle elinkaarikustannuksiltaan perinteistä teknologiaa huomattavasti edullisempi vaihtoehto. Ratkaisu on mahdollista ottaa käyttöön Air-as-a-Service -palveluna, jolloin asiakas maksaa vain käyttämästään paineilmasta. Tamturbo toimii nopeasti kasvavilla markkinoilla ja sen kasvua tukevat globaalit megatrendit. Yhtiön tavoitteena on jatkaa voimakasta kasvua keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä.

www.tamturbo.com